Over ons

Wij zijn een gezellig en knus kristallen winkeltje gelegen in Helmond brandevoort. Zitten inpandig met een mega creatieve groep tattoo artiesten van Ink United.

Na jaren kristallen en mineralen als hobby gezien te hebben, is de knoop tot een fysieke winkel eerder dit jaar officieel doorgehakt. 

We bieden een groot aanbod trommelstenen en ruwe stenen aan. Ook hebben we heel veel hand geslepen stenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pikachu van calciet of een prachtige eenhoorn uit rozenkwarts. Maar ook kleinere carvings zoals hartjes en kubussen. Ben je een beginnend of gevorderd verzamelaar of gewoon opzoek naar een lief en bedachtzaam cadeautje kun je bij ons zeker slagen. Maar mochten we iets niet hebben kunnen we er altijd naar opzoek gaan.

Vrijwel al onze kristallen worden direct bij de mijnen of handelaren in die regio ingekocht. zo krijgen ze de eerlijke prijs die ze verdienen en schakelen we de middelman uit! Deze zijn vaak uit op grotere winsten die ten kosten gaan van de mijnwerkers en hun families.

Onze verpakkingsmaterialen zijn geselecteerd om minder tot niet milieubelastend te zijn. 

Grotere dozen zijn hergebruikt en de brievenbus doosjes zijn onbehandeld, Dus makkelijk te recyclen

Al ons bubbelfolie is hergebruikt. We schaffen hiervoor dus geen nieuw plastic aan. iets meer werk voor ons maar beter voor het milieu

Ons papieren tape is eco friendly doordat deze gemaakt is van gerecyclede natuurgrondstoffen.

De verpakkingspinda's die we gebruiken zijn 100% biologisch afbreekbaar. en geschikt om verwerkt te worden in het huis/tuincompost (GFT) Ze lossen overigens ook op in water en zijn geheel vrij van CFK's en micro plastic